شهدا از گرانبهاترین دارایی خود گذشتند
صغری باقری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ اظهار کرد: امروز در جامعه زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کار زینبی بوده و برای تمامی آحاد جامعه الزامی است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه شهدا گرانبهاترین دارایی خود را تقدیم ملت کردند، ابراز کرد: شهید زندگی خود را فدای آرمانهای انقلاب کرده و امنیت را در تمامی عرصهها برای ملت فراهم آورده است.
فرزند شهید باقری با اشاره به آرمانهای شهدا، تصریح کرد: شهدا به دنبال صدور انقلاب به خارج از مرزهای جغرافیایی ایران بودند و در وصیتنامه آنها اگر نگاهی کنیم پی خواهیم برد آنها جزو برگزیدگان الهی بودند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نظم جدیدی را در جهان حاکم کرد که در آن نقش معنونیت در کنار عقلانیت بسیار زیاد است افزود: نظم جدیدی که در جهان به وجود آمده همه به برکت خون شهدا است.
فرزند شهید باقری با بیان اینکه بسیج یکی از مهمترین اقداماتی بود که با نفس قدسی امام خمینی (ره) تشکیل شد ادامه داد: امام راحل در تعریف بسیج میفرمایند؛ بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیتیافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بینشانی گرفتهاند و بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء کردهاند.
باقری گفت: بسیج جهان اسلام که ذیل فرماندهی رهبر معظم انقلاب و به دست شهید حاج قاسم سلیمانی تشکیل شد، توانسته است با تفکر بسیجی رژیم صهیونیستی را در منطقه با چالشهای بزرگی مواجه کند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با وعده صادق خود خبر خرد شدن استخوانهای کمونیسم را دادند و رهبری نیز از نابودی رژیم صهیونیستی این غده سرطانی در سالهای آینده خبر دادهاند ادامه داد: عملیات طوفانالاقصی با تفکر بسیجی طراحی شد و امری محال است رژیم صهیونیستی بتواند خود را به شرایط قبل از این عملیات برساند.
فرزند شهید باقری با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس دستاوردهای بسیاری را برای کشور به ارمغان آورده است گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای خودباوری و تکه به توان داخلی و اعتماد به جوانان است
باقری تاکید کرد: خانواده شهدا بهخصوص همسران در همراهی شهید نقش بسیار زیادی را داشتهاند.
وی با تاکید بر لزوم روایت دفاع مقدس توسط رزمندگان و خانواده ایثارگران، خاطرنشان کرد: اگر دلاوریها و شجاعتهای رزمندگان دفاع مقدس به درستی روایت نشود دشمن هر طور بخواهد آن را روایت خواهد کرد.
فرزند شهید باقری با گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی باقری، تصریح کرد: پدرم با عضویت بسیجی در جبهههای حق علیه باطل شرکت کرد و در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به شهادت رسید.
باقری با بیان اینکه شغل اصلی این شهید بزرگوار کشاورز بود عنوان کرد: ایشان در روستای احمدکندی از توابع شهرستان ایجرود زندگی میکرد.
وی با بیان اینکه پدرم در شب عید قربان ۲ تیر ماه سال ۱۳۲۰ متولد و در ۴ اسفند ماه سال ۱۳۶۵ به شهادت رسید ادامه داد: در فرارزی از وصیتنامه شهید آمده است که ادامه راه امام حسین (ع) وصیت من به فرزندان و بازماندگانم است.
فرزند شهید باقری با بیان اینکه شهدا تمامی صفات خوب و الهی را یکجا دارند، ادامه داد: شهید فردی خدایی است و باید تجلی صفات الهی باشد.
باقری با اشاره به خصوصیتهای اخلاقی شهید علی باقری، عنوان کرد: دینداری، ولایتمداری، یتیمنوازی، خوشخلقی و مردمداری از مهمترین خصوصیتهای اخلاقی این شهید بزرگوار بود.
وی با بیان اینکه شهید متولی برگزاری دعای کمیل بود و هر هفته دعای کمیل در مسجد محله به همت ایشان برگزار میشد افزود: ایشان در شبهای قدر متولی برگزاری دعای جوشنکبیر نیز بود.
فرزند شهید باقری تصریح کرد: اطعام یکی از خصوصیتهای اخلاقی ایشان بود که به آن مبادرت داشت و این امر در ماه رمضان به صورت ویژه پیگیری میشد.
باقری با بیان اینکه شهدا زندگان جاویداند، خاطرنشان کرد: زمانی که پدرم به شهادت رسید من ۷ ساله بودم و خاطره خداحافظی پدرم قبل شهادت و بدرقه وی از بیمارستان ارتش تا گلزار شهدا را به خوبی به خاطر دارم اما چون سن کمی داشتم و پدرم به صورت مداوم در جبهه حق علیه باطل حضور داشت با این وجود خاطره زیادی از شهید در خاطرم نیست.
انتهای خبر/